Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hydro problem with my Slit seeder

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hydro problem with my Slit seeder

    I have a Lesco Renotavor and I am having problems with the hydro pulling it self. It seem to pull ok for about the first 5 - 10 minutes and then I have to push it to get it to move. It's almost as if it's getting tired. I checked for leaks and can find none. I also changed the oil using 10w/40. I also disconected the line coming from the pump and started the engine and it pumped a lot of oil in a hurry. Has anyone had this problem and if so what was the fix? Thanks

  • #2
    I have no idea what the Lesco hydro units call for, but in the hydro pumps on my mowers it's 15-50 Mobil 1. Do you need heavier oil?

    Ron Howard: Is that... vodka... and wheat grass?
    Homer: It's called a "lawnmower". I invented it. Want one?

    Comment


    • #3
      It says to use 10w30 or 10w40. So I used the heavier of the two. Still the same problem.

      Comment


      • #4
        How old is the machine? How many hours of use?
        I've never seen the lesco unit so I'm stabbing in the dark.

        Ron Howard: Is that... vodka... and wheat grass?
        Homer: It's called a "lawnmower". I invented it. Want one?

        Comment


        • #5
          Re: Hydro problem with my Slit seeder

          I have the same problem with my Lesco slit seater. It pulls for a few minutes then quits. Then it will pull again and quit. Did you figure out the problem?

          Comment


          • #6
            Re: Hydro problem with my Slit seeder

            Having the same problem. Any answers please

            Comment

            Working...
            X